lauantai 10. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016: Luukku 10


Välillä tuntuu siltä, että olen sinkku siksi että kaikissa miehissä on jotain vikaa. Ja kyllä se niin on, että kun on tätä tarjontaa katsellut muutaman vuoden, rupeaa kriteeritkin olemaan jo paljon kovemmat kuin alussa. Omasta mielestäni miehille asettamat vaatimukseni eivät kuitenkaan ole ihan kohtuuttomia, ihan realistisia jopa, vaan yllättävän vaikeaa niihin on näköjään yltää. Sitä ei kuitenkaan koskaan tiedä, jos vaikka se The Täydellinen Mies nyt sattuisi lukemaan tätä tekstiäni, joten luettelen nyt seuraavaksi muutaman tärkeimmän kriteerini miehelle ja jos joku tunnistaa itsensä niistä, saa ottaa yhteyttä ;)

- Mies on olemukseltaan siisti ja rennon tyylikäs, jotakin reikäisten verkkareiden ja prässätyn puvun väliltä

- Miehellä on joku korkeakoulututkinto. hän opiskelee sellaista tai suunnittelee aktiivisesti hakevansa sellaiseen, tai joku järkevä amistutkinto joka on hänen juttunsa eikä joku, mitä hän opiskeli siksi ettei päässyt muualle

- Miehellä on joku muukin mielenkiinnon kohde elämässä kuin tietokone- tai konsolipelit

- Mies ei kannata mitään poliittista tai uskonnollista ääriliikettä tai harrasta muutenkaan mitään hihhulijuttuja

- Miehen päihteidenkäyttö on kohtuullista ja hän tykkää bilettämisestä sopivasti

- Mies haluaa joskus lapsia ja se joskus ei ole aikaisintaan 40-vuotiaana

- Miehellä on samanlainen huumorintaju kuin minulla hän saa minut nauramaan (tätä on ehkä vaikea tietää tapaamatta, mutta jos naurat tämän blogin läpille, tullaan varmasti hyvin toimeen)

 - Mies osaa käyttää puhelinta: laittaa viestiä, ei pommita öin ja päivin 247 muttei myöskään lakkaa yhtäkkiä vastaamasta kolmeksi päiväksi

- Mies tykkää seksistä, ymmärtää sen olevan muutakin kuin pelkkää pippelin rytmikästä tunkemista pimppiin ja osaa ja haluaa puhua seksistä avoimesti

- Miehen lempimusiikkia on joku muu kuin iskelmä, suomipop, joku tosi hc black metal tms tai perus nrjhitti-EDM

- Mies ei ole sairaalloisen mustasukkainen mutta ei myöskään välinpitämätön

- Mies ei ole kissoille allerginen eikä pahastu, jos kissa tulee yöllä mahan päälle nukkumaan tai nuolaisee kainalosta (kissani tykkää jostain syystä nuolla miesten kainaloita, en tiedä miksi mutta kai hänellekin mieltymyksensä sallitaan)

Kaiken kaikkiaan, tärkeintä miehessä on se, että hän on sekä fyysisesti että emotionaalisesti niin kiinnostava, etten kyllästy heti. Sitten pitäisi vaan itsekin olla yhtä valovoimaista seuraa, jotta jätkä ei heti kyllästy minuun.



ps. tein viime joulukalenteriin Oletko täydellinen mies-testin jossa myös listasin muutamia kriteereitäni miehelle, tee testi painamalla tästä! Aika paljon löytyy samoja juttuja, musiikkimaun kohdalla pieniä eroavaisuuksia ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sain 17/22 kriteeritestistä. Not bad, eh? Onneksi uusintakokeella voin parantaa arvosanaa. :P

Larissa Aleksandra kirjoitti...

Mielenkiintoista ;)