torstai 5. heinäkuuta 2018

Eroottinen tarina: Mökkiyö

Toivottavasti ne lukijani, jotka aikoja sitten toivoivat minulta eroottisia tarinoita, ovat vielä kuulolla, sillä nyt olisi sellaista tarjolla! Tarinan on kirjoittanut lukijani Merja, joka kirjoittaa suosittua Hirsitalon emäntä-blogia, ja joka toivoi tarinaansa julkaistavaksi täällä minun blogissani, jonne se paremmin sopii. Kiitos tarinasta Merjalle, toivottavasti pidätte siitä!

Mökkiyö

Käännyn suvun mökille vievälle metsätielle, ja olen auttamatta myöhässä. Tuskin moinen edes maata kaataa, vaikka äiti vannotti olemaan ajoissa paikalla. Korkeintaan missasin ensimmäiset grillimakkarat. Mökkiä ympäröivä tontti on täynnä autoja, ja joudun hieman miettimään mihin oman koslani parkkeeraan. Sopiva varjoisa paikka löytyy aika nopeasti koivujen katveesta, ja siihen jätän autoni.

Heitän punaisen hupparini etupenkille, ja nostan auton tavaratilasta urheilukassin, johon olen pakannut kaikenlaista tarpeellista yöpymistä varten. Lisäksi nappaan mukaan ilmapatjan jolla aion nukkua, sekä kassillisen petivaatteita. Heitän kamppeeni mökkiin vapaaseen nurkkaan samalla sukulaisia moikkaillen, ja lähden etsimään äitiäni.

Löydänkin hänet laiturin penkiltä istumasta tätini kanssa. Vaihdan muutaman sanasen, ja hän kehoittaa minua hakemaan ruokaa grillikodasta. Suunnistan kodalle, ja silloin näen sinut. Juttelet rennosti jonkun toisen miehen kanssa jota en tunnista. Moikkaan epävarmasti. Käännyt katsomaan ja tervehdit takaisin hymy huulilla. Olet nostanut aurinkolasit otsalle ja näytät hyvältä. Kysyt, tuliko minulle nälkä ja että saavuinko juuri. Juttelemme hetken, ja menen sitten posket punoittaen hakemaan kodasta syötävää.

Osa porukasta on lähtenyt saunomaan, toiset ovat avanneet jo auton takaluukun ja kaivelevat juomiaan. Heitän kertakäyttöastiat isoon roskasäkkiin, joka on jätetty aidantolppaan roikkumaan. Vieressä on oma säkkinsä tölkkejä ja pulloja varten. Olen iltaan varautunut parilla lonkerolla. Etsin katseellani sinua, ja totean että olet ehkä mennyt saunaan. Löydän serkkuni, ja lähden hänen luokseen. Tavallaan en kiinnostu hänen seurastaan, mutta koska hän on sinun vaimosi, hakeudun samaan porukkaan. Te menitte naimisiin muutama vuosi sitten, vaikka jotain jäi kesken meidän välillämme.

Nyt me vain kierrämme toisiamme kuin kissa kuumaa puuroa. Keskustelut ovat pinnallisia, katseet pikaisia. Oikeastaan joka kerta, kun katson silmiisi, käännät katseesi pois. Mitä se tarkoittaa? Kuitenkin jäät kiinni kun joka välissä minua vilkuilet. Olin oikeassa, sieltä sinä tulit saunasta parin muun miehen kanssa. Kaikilla on juoma kädessä, sormuksesi kimaltaa ilta-auringossa. En ole katkera, olen surullinen ja kaipuu tekee minut sairaaksi.

Avaan pahantuulisena lonkeron, ja menen laiturille istumaan tätini koiran kanssa. Se heiluttaa minulle häntäänsä ja tunkee päänsä syliini. Rapsutan sitä korvien takaa, ja tunnen oloni jo paremmaksi. Ainakin voin yrittää nauttia tästä illasta kaikesta huolimatta. Kiroan typeryyttäni jäädä haaveilemaan varatusta miehestä.

Lähden vaeltelemaan päämäärättömästi, ja törmään äitiini. Irvistän, sillä hän on humalassa kuin mikä. Hän nauraa äänekkäästi ja selittää siskolleen jotain, joka on aivan yhtä humalassa. Raavin korvaani vaivautuneena, kun kuulen yhtäkkiä takaani melua. Sinä tulet sieltä serkkuni ja parin muun kanssa, ja tarjoat huikkaa oluestasi. Näytän omaa lonkeroani ja kippistämme.

Käyn heittämässä tyhjän lonkeropullon autooni, ja avaan samalla toisen – sen viimeisen. Istun autoon ja alan selata Facebookia. Jospa vain jättäisi tämän tähän, ja lähtisi kotiin? Serkkuni tulee istumaan viereeni ja kysyy, miksi yksin täällä istun. Valehtelen, että pääni uhkaa tulla kipeäksi. Päätän sittenkin laittaa musiikkia soimaan, ja jammailemme hetken autossa. Serkkuni lähtee käymälään ja minä jään yksin autoon. Radio soittaa E-Typen Here I go again ja sitten tulee itku.Äskeisestä heikosta hetkestä selvittyäni suuntaan mökkiin laittamaan petiä valmiiksi. Sekoan vain hetkellisesti joka kerta kun näen sinut, mutta se menee kyllä ohi. Laitan ilmapatjan täyttymään, selvitän lakanat, peiton ja tyynyn. Huomaan serkkuni laittavan nukkumapaikkaa valmiiksi ja nakkaan patjani toiselle puolelle. Ollaan sitten lähekkäin edes näin!

Herään kesken unen siihen, että peittoni heilahtaa. Säikähdän ja pidätän hengitystäni, mutta esitän nukkuvaa. Täytyy olla jo aamuyö. Joku mönkii viereeni peiton alle. Odotan. Varovasti käsi kiertyy ympärilleni, ja näen sormuksesi. Tunnistan sinut heti. Olen jo aikeissa ilmoittaa, että vaimosi nukkuu viereisellä sängyllä, mutta sen sijaan päätänkin olla hiljaa ja esittää edelleen nukkuvaa.

Sydämeni pamppailee. Villeissä haaveissanikaan en uskonut tapahtuvan tällaista. Siirrät kätesi peiton alle, uumani päälle. Ihoni nousee kananlihalle. Kun huomaat, etten vastustele, liu’utat kättäsi rintani päälle. Kevyt kosketus, ja nännini kovettuvat. Huokaiset, ja kätesi etsiytyy toppini alle. Vatsassani tuntuu kouraisu ja halu tulvahtaa jalkojeni välissä.

Joku yskähtää ja vaihtaa asentoa. Kätesi jähmettyy. Makaamme paikoillamme kuin halvaantuneina, kunnes huoneen täyttää jälleen tasainen kuorsaus. Joku päästää ilmaa ja tirskahdan. Rentoudut jälleen ja painaudut ihan kiinni minuun. Tunnen, että olet jo ihan valmis housujesi möykystä päätellen. Tartun käteesi, ja vien sen jalkojeni väliin. Liikutat sormiasi alushousujeni päällä edestakaisin. Raotan jalkojani hieman, ja kätesi sujahtaa housuihini. Sormesi tavoittavat kosteuteni, ja huuliltani pääsee huokaisu. Myös sinä äännähdät, ja painat itseäsi vielä lujemmin minua vasten jättämättä mitään epäilyjen varaan. Sormesi liikkuu taas edestakaisin kevyesti, ja liikutan lantiotani kättäsi vasten.

Ulkona alkaa sataa. Sade rummuttaa mökin peltikattoa peittäen kahden ihmisen salaisen hetken äänet tasaiseen kohinaansa. Jossain kauempana jyrähtää ukkonen. Yksi sormistasi livahtaa varkain sisälleni, ja jää siihen paikoilleen kuin kysyen onko tämä ok. Hivutan käteni peiton alla taakseni, ja hyväilen kovuuttasi housujen läpi. Tukahdutat huokailun niskaani, ja alat liikutella sormeasi kiduttavan hitaasti.

Kuulen takaa kahinaa, ja sinä otat salamannopeasti kätesi pois, suukotat niskaani ja vetäydyt omalle puolellesi. Ilmapatja narahtaa. Vaimosi on vaihtanut asentoa, ja rapsuttaa puoliunisena olkapäätään. Käännähdän patjallani selälleni, ja näen myös sinun makaavan selälläsi silmät auki. Sade hakkaa kattoon, en saa unta. Sydän lyö nopeasti ja alapäässäni tuntuu kuumalta ja turvonneelta, pikkuhousuni ovat ihan märät. Nouset patjaltasi ja lähdet ulos.

Sen sijaan että lähtisin seuraamaan sinua, käännyn takaisin kylkiasentoon. Mietin hetken, tohtisinko, mutta vien sitten oman käteni housuihin. Koskettelen itseäni hiljaa ja painan reisiä tiukasti yhteen. Pidän silmäni kiinni ja yritän pysyä ihan ääneti paljastamatta puuhiani. Avaan hieman jalkojani ja työnnän sormen sisääni. Liikutan sormeani ensin hyvin hitaasti, sitten nopeasti ja puristan reidet yhteen. Laukean. Aalto huuhtoo varpaista päähän saaden nännit töröttämään kivikovina. Häpeän puna nousee kaulalle ja poskille. Otan käteni pois, pyyhkäisen märän sormen lakanaan ja nukahdan.


Haluaisitteko lukea enemmänkin eroottisia tarinoita? En ole koskaan itse sellaista kirjoittanut, mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla, jos teiltä löytyy kiinnostusta lukea. Kommentoikaa!

1 kommentti:

Sus' kirjoitti...

Aika hyvä stoori ja juu, kiinnostaa=)