torstai 3. tammikuuta 2019

Sinful-joulukalenterin sisältö + arvonta

Sain blogiyhteistyönä Sinfulin seksilelujoulukalenterin, jonka luukkujen sisältö on tuonut kovasti lämpöä näihin kylmiin talvisiin viikkoihin. Kalenterista saamiani leluja ja muita tarvikkeita on vilahdellut joulukuun novellipostauksissa, mutta halusin tehdä niistä vielä oman erillisen postauksen, koska kalenterin sisältöä ei Sinfulin sivuilla kerrota. Kalenteri lienee samantyyppinen ensi joulunakin, joten tästä saa vähän käsitystä siitä, minkälaista sisältöä on odotettavissa. Postauksen lopusta löytyy myös kalenteriin liittyvä arvonta!

Ihan jokaista tuotetta en ole ehtinyt itse kokeilemaan, onhan 24 erilaista härpäkettä kuitenkin melkoinen määrä tavaraa, ja on tässä (valitettavasti) muutakin elämää kun seksileluilla leikkiminen. Voin kuitenkin todeta kalenterin sisältäneen yleisellä tasolla hyvin monipuolisen valikoiman erilaisia ja erilaiseen seksiin sopivia tarvikkeita, joista riittää iloa monenlaiseen makuun. Omastakin lelulaatikostani löytyy nyt kalenterin ansiosta sellaisia juttuja, joita tuskin olisin itse hankkinut. Tuotteiden yhtenäinen värimaailma ja yksinkertaisen tyylikäs muotoilu viehättävät myös visuaalisesti.

Erilaisia vibraattoreita löytyi kalenterista peräti neljä kappaletta. Vasemman reunan klitorisvibraattorissa on neljä erilaista vaihtopäätä, ja se toimii tavallisella AA-paristolla. Vibraattorissa on yksi värinävaihtoehto, joka on melko voimakas. Keskellä olevaan dildovibraattoriin sopivat niinikään AA-paristot, ja värinän voimakkuutta saa vaihteltua päässä olevan säätimen avulla. Kummatkin ovat oivallisia perusvibraattoreita. Hieman nextimmän levelin nautinnonväreitä tarjoili jouluaaton luukusta paljastunut kauko-ohjattava kiihotinkuula, joka ladataan USB-piuhalla ja jonka 11 erilaista värinäominaisuutta voi säätää sekä itse kuulasta että kaukosäätimen avulla. Kaukosäätimen kantomatkan luvataan olevan yli 10 metriä, ja ainakin täällä meillä 65 neliön kolmiossa homma toimi kitkattomasti kämpän vastakkaisista päädyistä.


Monikäyttöisyys on seksileluissakin hyvä asia, ja sitä tarjoilee erityisesti tämä kvartetti. Pikkuisessa bullet-vibraattorissa on seitsemän erilaista värinäasetusta, ja se toimii LR44-paristoilla. Laite muuntautuu erillisen lisäosan avulla käteväksi sormivibraattoriksi, jolla on erityisen mukavaa päristellä itsensä huipulle, koska se on kaikista kalenterin vibraattoreista hiljaisin. Näin kämppiksen kanssa asuessa on nimittäin ikävää, jos vibraattori surisee kuin moottorisaha. Vibran voi yhdistää myös penisrenkaaseen, jonka värähtelevät pupunkorvat stimuloivat klitorista. Kakkosreikääkään ei ole unohdettu, sillä vibran voi työntää myös siroon anaaliholkkiin, ja suristella menemään myös pepun puolella.

Kalenteri on suunnattu ensisijaisesti pariskunnille, ja se sisälsi leluja kaikenlaisille värkeille. Pienehköt ja sileäpintaiset kuulat on tarkoitettu lantionpohjan lihasten vahvistamiseen. Musta paksu penisrengas on yksinkertaisuudessaan toimiva, läpinäkyvä taas sisältää värinätoiminnon. Silikoninen masturbaattoriholkki on pehmeän ja miellyttävän tuntuinen, ja sen sisällä on nystyröitä, jotka stimuloivat penistä koko varren mitalta. Sen kanssa kannattaa käyttää liukuvoidetta, jota tuli kalenterin mukana kolme pientä näytepakkausta.Kalenterista löytyi myös pientä päällepantavaa, mikäli näitä nyt vaatteiksi voi kutsua. Sivuilta solmittavat pikkuhousut ovat haaroista auki, ja ne solmitaan sivuilta ruseteilla, joten ne sopivat monenkokoisille käyttäjille. Säädettävä on myös pitsinen sukkanauha, joka myös joustaa. Mustat strassit on tarkoitettu nännien ympärille liimattaviksi. Aika kuuma asukokonaisuus!

Säilytän omaa leluvalikoimaani laatikossa sängyn alla, mutta kalenteri tarjoili säilytykseen myös toisenlaisen vaihtoehdon. Musta satiinipussi on huomiota herättämättömän tyylikäs, joten sitä ei tarvitse piilottaa mihinkään, vaan voi hyvin pitää vaikka esillä makuuhuoneessa. Pussia voi käyttää esileikkiinkin: täynnä kätesi pussiin, ja valitse umpimähkään päivän lelut! Esileikissä toimivat myös hauskat nopat, jotka määräävät miten, minne ja kuinka kauan kosketaan.

Omasta mielestäni kalenterin kiinnostavinta antia olivat bondageen sopivat tuotteet. Höyhenkutitin on hellän aistillinen, ja tuntuu iholla kihelmöivän hauskalta yhdistettynä esimerkiksi pitsiseen silmäsiteeseen. Jos näköaistin haluaa kokonaan pois pelistä, voi käyttää mustaa silmälappua. Sitomisleikkien makuun pääsee satiinisten kahleiden avulla, joissa on päissä silmukat, joiden avulla esimerkiksi käsien sitominen onnistuu helposti.


Tarrakiinnitteiset käsiraudat ovat helppokäyttöiset ja turvalliset, eivätkä liian löysät kapeisiinkaan ranteisiin. Nänniklipsien kireyttä saa säädettyä, ja niissä roikkuvat helmet ovat kauniin näköiset. Nahkainen flogger-piiska on tuntuu sopivan kipakalta, mutta ei jätä jälkiä, ellei ihan hulluna paisko. Bondage-teippi on monikäyttöinen lisä sitomisvälinerepertuaariin, teippi on kestävää ja pysyy hyvin.

Suosittelisinko Sinful-kalenteria? Todellakin, varsinkin sellaisille, joilta ei seksileluja vielä omasta takaa kovin paljoa löydy. Itselläni on nyt se tilanne, että osa leluista on hieman turhia. Joidenkin kohdalla omistin vastaavia jo etukäteen, ja osalle ei muuten vaan ole käyttöä. Mutta sepä ei haittaa mitään, koska jollakin teistä varmasti on, ja siksipä päätin arpoa muutamia niistä teidän lukijoiden kesken. Yksi onnekas saa omakseen mustat nännistrassit ja silmälapun, ja toiselle lähtee masturbaattoriholkki liukkarin kera. Arvontaohjeet alla:

1. Mene Instagramiin ja ota seurantaan @teekutsuillablogi
2. Tykkää arvontakuvasta (1 arpa) ja merkitse ystäväsi kommenteissa (jokainen kommenteissa merkitty uusi seuraaja + tykkääjä = merkitsijälle 1 lisäarpa)
3. Arvonta päättyy keskiviikkona 9.1. klo 17, julkaisen voittajat Instagram Storyssa ja ilmoitan heille myös henkilökohtaisesti.

Sinful-joulukalenteri myytiin viime vuonna loppuun, joten kalenteri oli ilmeisen suosittu. Tästä voit käydä ilmoittautumassa sähköpostilistalle, jotta saat ensimmäisten joukossa ilmoituksen, kun tämän vuoden kalenteri valmistuu. Sinfulin sivuilla on nyt myös käynnissä alet, joten jos joku tämän postauksen tuotteista sytytti, se kannattaa käydä tilaamassa nyt. Ihan jokaista tuotetta en sivuilta löytänyt, mutta laajasta valikoimasta löytyy varmasti vastaava tuote.

Aiheeseen liittyvää:

Mitä tehdä seksileluille eron jälkeen?
Voiko vibraattorista tulla riippuvaiseksi?

Novellisarja:

Osa 1: Yllätyspaketti
Osa 2: Kuka oikein olet?
Osa 3: Vain illallinen
Osa 4: Onkos täällä kilttejä lapsia

Ei kommentteja: