torstai 15. marraskuuta 2018

Joulun tuhmin kalenteri

Kaupallinen yhteistyö: Sinful

Joulu se taas tulla jollottaa, ja tänä vuonna joulunodotus on aivan erityisen mukavaa. Sain nimittäin testiin Sinful-joulukalenterin, joka sisältää 24 erilaista seksilelua ja eroottista tarviketta. Kuka sanoi, että joulukalenterit ovat vain lasten juttu?

Saatoin vähän hihkaista riemusta, kun kalenteri saapui postissa. Se on niin kaunis!
Mikään ei piristä keskellä pimeintä talvea enempää kuin jokapäiväinen yllätysluukku, ja toisin kuin nahkeat suklaayllätykset, näiden luukkujen sisältö ilahduttaa pitkään avaamisen jälkeenkin. Kalenteriin on valittu monipuolinen kattaus erilaisia tuotteita, jotka edustavat hyvin seksilelujen kirjoa. Luukuista löytyy kaikenlaista hauskaa sekä miehille että naisille: on niitä varsinaisia seksileluja sekä oheistarvikkeita esileikkiin, hellään bondageen ja vaikka minkälaisiin leikkeihin. Kalenteri sopiikin erityisen hyvin sellaiselle, jota seksilelut kiinnostavat, mutta ei tiedä mistä lähtisi liikkeelle, kun valikoimaa on niin paljon. Tuotteiden käytössä opastaa mukana tullut vihkonen, josta löytyy joka luukun kohdalta pieni vinkki.


Esimakua kalenterin sisällöstä: löytyy vaihtopäillä varustettu vibraattori,  lantionpohjan treenaamiseen sopivat kuulat, hauska höyhenkutitin sekä tyylikäs pitsinen silmäside.

Valmiiksi koottu kalenteri säästää valinnanvaikeudelta, mutta vähän tietysti epäilytti vastaanottaa sika säkissä. Kalenterin sisältö on nimittäin loppuun asti yllätys eikä tuotteita paljasteta missään. Olin hieman skeptinen tuotteiden laadukkuuden suhteen, ja ajattelin, että pieneen joulukalenteriin mahtuisi ehkä joku pikkuruinen vibraattori ja muutama liukkarinäyte. Onneksi olin väärässä: tuotteet vaikuttavat erittäin laadukkailta, eikä yhdessäkään luukussa ollut liukkarinäytettä: niitä tuli kalenterin mukana erikseen kolme kappaletta. Yllätyin positiivisesti siitä, ettei mukana ollut yhtäkään ns. "täytetuotetta", vaan kaikki olivat yhtä kivoja ja käyttökelpoisia. Tuotteiden yhteenlaskettu arvo on kalenterin myyntihintaan nähden yli kolminkertainen, joten jos hinta-laatu-suhde on jossain kohdallaan, niin tässä. Leluja joskus hankkineet tietävätkin hyvin, että niihin saa halutessaan uppoamaan melkoisen summan rahaa, mutta tämä kalenteri sopii hyvin myös pienen budjetin omaaville leikkijöille.Kalenteri on suunnattu ensisijaisesti pariskunnille, ja siinä onkin paljon sellaisia tuotteita, joita on mukavaa käyttää yhdessä. Näkisin tässä ehdottomasti potentiaalia joululahjaksi puolisolle: on muuten vamasti mieluisampi lahja kuin ne iänikuiset yöpaidat tai sukat! Sinkuillekin kalenterista on toki iloa, varsinkin jos löytyy leikkikavereita, joiden kanssa luukkuja raotella. Sinfulin valikoimista löydät myös muut seksilelut, joilla voi itseään tai kumppaniaan hemmotella.

Suosittelen Sinful-joulukalenteria lämpimästi! Kalenterin toimitusaika on n. 3-5 päivää, joten jos tilaat kalenterin viimeistään 26.11. sen pitäisi ehtiä joulukuun alkuun mennessä perille. Olen myös suunnitellut joulukuulle pienen kalenteriin liittyvän postaussarjan, josta en vielä sano muuta kuin että luvassa on jotain sellaista, mitä en ole aikaisemmin tehnyt, hihii! Postauksista saa todennäköisesti enemmän irti jos kalenteri itseltäkin löytyy, joten kipin kapin tilaamaan, niin päästään sitten joulukuussa nauttimaan yhdessä!

ps. myös The Good Morning-blogin Kaisa kirjoitti samaisesta joulukalenterista, käy katsomassa kauniit kuvat ja lukemassa Kaisan kalenterista heränneitä ajatuksia.

Ei kommentteja: