keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Eroottinen novelli: Vain illallinen

Novellin edelliset osat:


Vain illallinen 


En ikinä ajatellut olevani ihminen, joka pettäisi. Toisaalta en myöskään uskonut koskaan päätyväni lähes pyörtymään orgasmin voimasta ollessani samalla kahlittuna käsiraudoilla, mutta jotenkin näistä kummastakin oli tullut tosiasioita. Niin se elämä heittelee.

Minä ja joulukalenterimies olimme viestitelleet ahkerasti siitä asti, kun hänen henkilöllisyytensä oli viimein minulle paljastunut. Olin tunnistanut hänet hänen lähettämänsä kuvan perusteella, jossa näkyi pieni vilaus kyljessä olevasta tatuoinnista. Kuvan pääosassa oleva herkullinen penis oli harhauttanut huomioni aluksi itseensä, mutta tajusin heti tatuoinnin huomattuani kuka mies oli. Olin nähnyt samanlaisen tatuoinnin kerran aikaisemmin, kun poikaystäväni oli järjestänyt kavereilleen saunaillan kotonamme. Olin tullut kotiin, ja sohvallamme oli istunut viisi jätkää pyyhkeet päällään, yhdellä heistä kyljessä kyseinen tatuointi. Miehet olivat lähteneet aika pian kotiintuloni jälkeen, mutta muistan tatuoidun kanssa vaihtamani muutamat sanat hyvin. Hän oli katsonut minua tavalla, jolla kavereiden tyttöystäviä ei yleensä katsota, ja reagoin siihen tavalla, jolla poikaystävän kavereiden katseisiin ei yleensä reagoida. Kai se oli sitä kuuluisaa sähköä, kipinää, mistä niin paljon puhutaan. Se kipinä oli nyt läsnä keskusteluissamme, joissa oli käynyt ilmi, että seksuaaliset mieltymyksemme olivat varsin samansuuntaiset. Sen lisäksi mies oli muutenkin hyvää seuraa: hän sai minut nauramaan, ja hänelle oli kummallisen helppoa puhua.

Aluksi olin tentannut mieheltä tiukasti selitystä siihen, miksi hän päätti lähestyä minua ja ennen kaikkea näin epätavallisella tavalla. Mies oli selittänyt, että oli ensinnäkin ollut jo jonkin aikaa kiinnostunut minusta, mutta myös tunsi myötätuntoa minua kohtaan, koska tiesi hankalasta parisuhdetilanteestani ja seksuaalisesta ahdingostani. Ilmeisesti poikaystäväni oli puhunut minusta ja hänen mielestään ”kummallisista” seksitoiveistani kavereilleen melko ikävään sävyyn. Mies oli siis lähettänyt kalenterin ajatellen, että saisin siitä iloa elämääni, vaikka en hänen muille lähestymisyrityksilleen lämpenisikään. Selitys oli kieltämättä varsin erikoinen, mutta mies vaikuttikin tyypiltä, joka ei juuri välittänyt muiden mielipiteistä tai siitä, mikä on normaalia. Se viehätti minua huolestuttavan paljon.

Tietysti tunsin keskusteluistamme aivan järkyttävää syyllisyyttä. Kalenterin leluilla leikkiminen oli asia erikseen, mutta seksuaalissävytteiset keskustelut toisen miehen kanssa ylittivät ilman muuta pettämisen rajan. Tilanne oli kuitenkin niin kutkuttavan jännittävä, etten pystynyt lopettamaan, vaikka tiesin sen olevan väärin – ja kielletyn hedelmän houkutus lisäsi kiinnostusta entisestään. Yritin vakuutella soimaavaa omatuntoani, että koska emme tehneet mitään fyysistä, tilanne ei ollut niin paha. Halusin miestä kyllä äärettömän paljon, mutta olin päättänyt olla tekemättä mitään, ennen kuin tilanne poikaystäväni kanssa olisi selvitetty.

Sitten eräänä iltana keskustelimme ruuasta, kerroin tehneeni herkullista pastaa ja niin vain oli mies yhtäkkiä kutsunut itsensä illalliselle luokseni. Kai olisin voinut estää, mutta en halunnut. Ajattelin, että se on vain illallinen. Me vain syömme. Siinä ei ole mitään pahaan. Me syömme, ja sitten hän lähtee kotiin. Ja kuitenkin ajelin sääreni, siistin alapääkarvoitukseni ja puin päälle seksikkäät alusvaatteet. Mustaa pitsiä, ja kaiken kruunuksi joulukalenterista saamani sukkanauhan. Kyllä, aikeissani oli todellakin vain syödä.

Hän tuli luokseni ja tarjosin hänelle pastaa. Avasin viinipullonkin, tilanne todella vaati sitä, sillä en ollut jännittänyt yhtä paljon varmaan koskaan ennen. Hän istui pöydässä poikaystäväni paikalla ja katsoi silmiini sillä samalla tavalla kuin silloin kerran aikaisemmin. Hän oli mielettömän upean näköinen: pitkä ja hoikka, vaaleanruskeat hiukset olivat aavistuksen kiharat, vihertävänharmaita silmiä kehystivät pitkät ripset. Katselin hänen jänteviä käsivarsiaan, kun hän korjasi ruokailun jälkeen astiat pois pöydästä ja tiskasi ne. Päässäni pyöri tuhat ajatusta, joista en saanut mitään tolkkua.

Poistuin hetkeksi vessaan keräämään itseäni. Istuin pöntölle, ja hengitin syvään. Pikkuhousuni olivat aivan märät. Voi hyvä luoja, ajattelin, tämä on niin väärin. Niin ihanaa ja niin väärin. Minun olisi pyydettävä häntä lähtemään, sillä en tiennyt voisinko hillitä itseäni enää. Huuhtelin kasvojani hieman kylmällä vedellä saadakseni ajatukset kirkkaamiksi, sitten avasin oven ja kävelin takaisin keittiöön ilmoittamaan miehelle, että hänen olisi aika lähteä. Keittiössä ei kuitenkaan näkynyt ketään.

Seisoin keittiön ovella ihmeissäni noin kaksi sekuntia, sitten tunsin kosketuksen ristiselälläni. Vavahdin ja käännyin ympäri. Hän oli siinä, aivan liian lähellä, ja minun teki samaan aikaan mieli juosta karkuun ja painautua tiukasti häneen kiinni. En osannut päättää mitä tekisin, joten jähmetyin paikalleni. Hän kosketti varovasti poskeani. ”Mä tiedän että tämä on väärin”, hän sanoi, ”mutta mä en voi itselleni mitään.” Sitten hän nojautui lähemmäs ja tiesin että se menoa nyt, kun hänen huulensa koskettivat omiani.Suutelimme hetken varovaisesti, toisiamme hellästi tunnustellen. Hänen kätensä olivat hiuksissani ja lanteillani, minun käteni vaeltelivat pitkin hänen selkäänsä. Sitten hän työnsi minua taaksepäin ja nosti minut kevyesti keittiön tasolle istumaan. Kiedoin jalkani hänen ympärilleen ja työnsin käteni hänen paitansa alle. Hän voihkaisi ja repi paitansa pois päältään. Minun seurasi perässä. Katsoin hetken hänen paljasta ylävartaloaan: kyljen tatuointi näytti hyvältä vaaleaa ihoa vasten, navan alla kulki hento jono vaaleanruskeita karvoja. Suutelimme taas, nyt rajummin: hän piti tiukasti kiinni hiuksistani, toinen käsi vaelteli jo rinnoillani. Päässäni kirkui ääni, joka käski lopettamaan, mutta en välittänyt siitä. Vahinko oli jo tapahtunut, joten mitä sitten, vaikka veisin homman loppuun asti? Sitä paitsi en olisi voinut lopettaa vaikka olisinkin halunnut, sillä tilanne oli tehnyt jaloistani spagettia ja vienyt puhekykyni kokonaan. Tältä kai tuntui oikeasti haluta jotakuta.

”Missä ne sun kalenterilelut on?”, mies kysyi, ja osoitin makuuhuonetta. Hän otti minua kädestä ja veti minut mukanaan sinne. Istuin sängylle hieman pökertyneenä, kun hän ryhtyi penkomaan mustaa silkkipussia, jossa leluja säilytin. ”Sopiiko sulle, jos leikitään vähän”, hän kysyi, ja sain nyökättyä. ”Hyvä. Ota sitten housut ja rintsikat pois ja mene matolle polvillesi.” Tein kuten pyydettiin. ”Ojenna kädet”, kuului seuraava käsky, ja nostin käteni suoraksi eteeni. Mies kiinnitti ne käsiraudoilla yhteen. Seuraavaksi tunsin kevyen kosketuksen olkapäälläni. Mies piirteli iholleni kuvioita höyhenkutittimella: hän kiersi olkapäät ja solisluut, niskan ja yläselän, kosketti lopulta rintojanikin. Värähdin, kun höyhen osui nänneihini. Mies hymähti. ”Tykkäätkö tästä”, hän kysyi, ja pyöritteli sormillaan nännejäni. Suustani kuului vain epämääräistä ininää. ”Entä tästä”, hän kysyi, ja nipisti lujasti. Kehoni läpi kulki kuin sähköisku, ja parahdin kovempaa. Mies hymähti jälleen. ”Ihanaa katsoa, kun sä nautit. Mutta nyt nouse ylös siitä matolta ja tule tänne sänkyyn.”

Kiipesin sängylle kädet yhä kahleissa. Mies työnsi minut selälleni ja vei käteni pääni yläpuolelle. ”Pidät ne siinä.” Sitten hän alkoi riisua housujaan, katsoen koko ajan tiiviisti silmiini. Yritin katsoa takaisin, mutta katseeni alkoi harhailla hänen boksereidensa suuntaan, joiden sisältöön olin jo kuvan muodossa tutustunut. Boksereiden etumuksessa oli selvästi erottuva märkä läiskä: ilmeisesti tilanne oli siis kiihottava miehellekin. Mies riisui bokserit ja kaunis muna ponnahti vapauteen. Mies tuli päälleni, suuteli minua ja liikutteli samalla munaa pillullani, joka jo lainehti kuin tulviva joki. Halusin häntä sisälleni, ja toiveeni toteutui, kun hän työnsi itsensä yhdellä voimakkaalla työnnöllä pohjaan asti. Voihkaisin lujaa. Hän veti itsensä kuitenkin saman tien ulos, ja nousi hajareisin päälleni istumaan. Penis kiilteli kiimanesteistäni. ”Maista itseäsi”, mies sanoi, ja toi munansa lähelle kasvojani. Se oli niin lähellä, että jouduin ottamaan sen kerralla syvälle asti. Mies työnteli penistään suuhuni verkkaisella tahdilla niin, että se liikkui joka työnnöllä muutaman millin syvemmälle. Suupielistäni valui kuolaa pitkin kasvojani. Mies otti kuolaa käteensä ja hieroi sitä kasvoihini niin, että meikkini sotkeentuivat. Tiesin olevani varsin rivo näky.

Sitten mies lopetti kasvojeni panemisen ja kurotti ottamaan käteensä mustan silkkinauhan. Mietin mitä hän aikoi sillä tehdä, sillä käteni olivat edelleen käsiraudoilla sidotut. Vastaus selvisi pian, kun mies pujotti nauhan kaulani ympäri ja kiristi sitä hieman. Samalla hän vei sormensa klitorikselleni ja alkoi hieroa sitä kevyesti. Tunne oli uskomaton. En uskonut voivani kiihottua enää enempää, mutta nauhan puristus kaulallani sai aikaan aivan uudenlaisia väristyksiä kehossani. Mies höllensi nauhaa välillä jotta sain henkeä, ja sitten kiristi uudestaan tehden samalla temppuja pillullani taitavilla sormillaan. Kun hän kolmannen kerran veti nauhasta sitä kiristääkseen, laukesin. Eikä se ollut mikään tavallinen orgasmi, vaan siitä ei meinannut tulla loppua ollenkaan, näin tähtiä ja galakseja ja kehoni tärisi kuin riivattu. En tiennyt, että jotain sellaista olisi edes mahdollista kokea.

Toipuessani orgasmistani tunsin, kuinka minut käännettiin vatsalleni. Mies työnsi jalkojani hieman levälleen ja työntyi sitten uudestaan sisääni. Se tuntui mahtavalta, ja työnsin peppuani ylös häntä vasten, jotta hän pääsisi syvemmälle. Hän tuntui innostuvan siitä, sillä hän tiukensi otettaan minusta ja alkoi kiihdyttää työntöjensä tahtia. Pilluni litisi työntöjen tahdissa. Mies veti kädellään vielä kerran silkkinauhasta, joka oli edelleen kaulani ympärillä, ja työnsi itsensä muutaman kerran aivan pohjaan asti. Lauetessaan hän päästi nauhasta irti, ja haukoin henkeä hänen huudahtaessaan orgasmin voimasta.

Makasimme molemmat hetken hiljaa vierekkäin. Sitten mies irrotti käsiraudat käsistäni ja nauhan kaulaltani, suukotti minua otsalle ja nousi mennäkseen kylpyhuoneeseen. Itse en ollut varma, kantaisivatko jalkani, jos yrittäisin nousta.

Niin, en tosiaan ollut uskonut itsestäni tulevan pettäjää. Oloni oli yhtä aikaa hirveä ja mielipuolisen onnellinen. Mitä seuraavaksi, sitä en tiennyt, mutta ei tästä kyllä paluuta entiseen taitaisi enää olla.

Ei kommentteja: