keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Eroottinen novelli: Kuka oikein olet?

Seksikeskiviikko on täällä taas. Alkulämpäksi kannattaa lukea edellinen osa Yllätyspaketti.

Kuka oikein olet?

Touch boobs. Kiss toes. Tease nipples. Leikittelin arpakuutioilla, jotka olivat paljastuneet joulukalenteristani edellisenä päivänä. Niiden tarkoitus oli kai ohjata esileikkiä, kertoa miten koskea ja minne. Puristin leikilläni omaa rintaani ja pyörittelin sormea hetken nännin ympärillä. Se kovettui. Siirsin käteni pois rinnaltani ja huokasin syvään. Nopilla ei ollut minulle käyttöä, kun ei ollut ketään kenen kanssa niillä leikkiä.

Näytti pahasti siltä, että nopat tai mikään muukaan joulukalenterini uumenista paljastunut lelu ei tulisi koskaan olemaan osa minun ja poikaystäväni seksielämää. Olimme riidelleet rajusti, kun oli paljastunut, ettei joulukalenteri ollutkaan hänen lähettämänsä. Poikaystäväni oli suuttunut kuullessaan, että joku oli lähettänyt minulle seksilelukalenterin, ja kieltänyt minua käyttämästä leluja. Hänen mielestään se olisi käytännössä sama asia, kuin jos menisin sänkyyn toisen miehen kanssa. Minusta hänen logiikkansa oli typerä, ja olin sitä paitsi kiintynyt uusiin leluihini, jotka todellakin toivat kaivattua piristystä harmaan elämäni keskelle. En siis suostunut poikaystäväni vaatimuksiin, jonka seurauksena ensin huusimme toisillemme tunnin puhelimessa ja sitten aloitimme mykkäkoulun, joka oli nyt jatkunut monta päivää. Odotin jo joulua, jolloin hän tulisi kotiin ja pääsisimme selvittämään tilanteen kasvokkain. Välimme olivat kuitenkin jo niin tulehtuneet, että ero alkoi vaikuttaa ainoalta ratkaisulta.

Riita poikaystäväni kanssa hiersi mieleni perukoilla, mutta sitäkin enemmän minua vaivasi epätietoisuus kalenterin lähettäjästä. Kuka ihme se voisi olla? Viestilappusesta päättelin, että kyseessä täytyi olla joku tuttu, ja olin käynyt päässäni läpi listaa potentiaalisista henkilöistä. Ystäväni epäilivät, että asialla olisi joku hullu stalkkeri, joka nyt kyttäsi minua muna kädessä ikkunanraosta siinä toivossa, että näkisi minut käyttämässä lelujani. Sitä hieman pelkäsin itsekin, ja pidin verhot nykyään entistä visummin kiinni. Hauskempaa oli kuitenkin kuvitella kalenterin lähettäjäksi joku taivaallisen komea mies, ja ajatella häntä käyttämässä sen sisältöä kanssani. Mahdollisuus siihen oli toki häviävän pieni, mutta koko juttu oli jo valmiiksi niin outo, etteivät todennäköisyydet kiinnostaneet minua. Omassa päässäni sain kuvitella mitä tahansa, ja siellä pyörikin jatkuvalla syötöllä kuvia miehestä kiinnittämässä minua käsirautoihin ja panemassa rajusti takaapäin, sitomassa silmiäni pitsisellä silmäsiteellä ja kiusaamassa herkistynyttä vartaloani, katsomassa minua seksikkäissä alusvaatteissa housujen etumus pullottaen. Hämmästelin välillä itsekin mielikuvitukseni lentoa.

Päätin selata aikani kuluksi Instagramia, ja nappasin puhelimeni pöydältä. Selasin kyllästyneenä kuvia merenrannoista ja jouluvaloista, kunnes ruudun yläreunaan ponnahti ilmoitus. Joku random halusi lähettää minulle viestin. Painoin ilmoitusta. ”Noo, onkos kalenterin luukkuja availtu ahkerasti? ;)”

Ohmygod. Klikkasin itseni äkkiä lähettäjän profiiliin. Ei seuraajia tai seurattavia, vain yksi kuva, jossa komeili mikäs muukaan kuin kuva saamastani joulukalenterista. Tyyppi oli selvästi tehnyt instatilinsä vain siksi, että voisi lähettää minulle viestin. Todella outoa. Mielessäni pyöri noin miljoona kysymystä, mutta päätin aloittaa tärkeimmistä.

”Moi. Kuka oot ja miksi lähetit mulle sen kalenterin?” 

Vastaus tuli heti.

”Sua piristääkseni. Tiedän kyllä, minkälaisia ajatuksia päässäsi pyörii ja ettei poikaystävästäsi ole halujasi tyydyttämään.”

Pyöräytin silmiäni. Uskomaton tyyppi. ”Miten voit muka tietää, mitä minä ajattelen? Tunnetaanko me jostain? Kerro kuka olet!”

Seuraava viesti oli kuva. 

Kuva näkyi aluksi sumeana, mutta tiesin heti mikä se on. Se oli dickpic. Olin raivoissani miehelle. Kuka helvetti hän kuvitteli olevansa, postitteli minulle seksileluja, väitti tietävänsä mitä haluan ja nyt vielä lähetti kuvan peniksestään? Tyyppi vaikutti suorastaan häiriintyneen röyhkeältä.

Mutta vaikka kihisin kiukusta, en voinut olla hieman ihailematta kuvaa. En yleensä innostu peniskuvista, mutta en ollut nähnyt liveversiota aikoihin, ja tässä munassa todella oli sitä jotain. Se oli kauniin muotoinen, kapeampi varsi leveni ylöspäin terskaa kohti, ja se sojotti ylväästi pystyssä. Sen ympärillä näkyi siistitty vaaleanruskea karvoitus. Parasta oli kuitenkin pieni kaistale lantiota ja vatsaa, jotka paljastivat miehen olevan vartalotyypiltään juuri sellainen mistä pidin eniten, eli hoikka mutta lihaksikas. Kuvan reunalla näkyi miehen kyljessä pieni tatuointi. Hävetti myöntää, mutta kuvan katsominen sai minut hieman kiihottumaan. Kuvan perusteella mies oli kuin olikin sitä, mitä olin fantasioissani kuvitellut.

”Onko sun sängyssä sellaiset kalterit päädyssä”, mies kysyi seuraavaksi. Päähäni putkahti heti likaisia ajatuksia siitä, mitä kaikkea sellaisilla kaltereilla voisi tehdä. Sänkyni oli ihan tavallinen IKEAn runkopatja, mutta halusin tietää mitä miehellä oli mielessä, joten vastasin: ”On.””Jos mä olisin sun kanssa siellä, niin laittaisin sut käsiraudoilla niihin kiinni”, mies sanoi. ”Tai sillä silkkinauhalla, jonka sait kalenterista. Sellaisesta varmaan tykkäisit?”

Vastausta odottamatta mies jatkoi: ”Solmisin sut ranteista siihen sänkyyn kiinni niin, ettet pääsisi liikkumaan mihinkään. Istuisin hajareisin sun päälle ja painaisin sun jalat levälleen. Sä et liikkuisi mihinkään, ellen mä antais sulle lupaa. Ja mä voisin tehdä sulle ihan mitä vaan, etkä sä voisi vastustella.”

”Ensimmäiseksi sitoisin vielä sun silmät. Silittäisin sun poskea, ehkä läpsäisisin vähän, koska olet niin likainen lutka. Sitten siirtyisin alaspäin, hyväilisin sun tissejä ja nipistäisin nännit sormieni väliin. Vääntäisin niistä niin, että sä voihkisit, ja mitä enemmän ääntä pitäisit, sen kovempaa puristaisin. Tuntisin, miten kiemurtelisit allani. Tietäisin, että haluaisit jo kosketusta pillullesikin, mutta en antaisi sitä vielä. Sen sijaan kuljettelisin sormiani pitkin vartaloasi, pysähtyen eritoten nännien kohdalle. Kiusaisin sua niin kauan, että oikein anelisit armoa. Ja sen toki saisitkin, mutta ensin sinun pitäisi ansaita se.

Irrottaisin kätesi sängynpäädystä, mutta pitäisin ne sidottuina vartalosi etupuolelle. Tissisi näyttäisivät kauniilta, kun ne puristuisivat käsivarsiesi välissä yhteen. Näkisit pitsisen silmäsiteesi lävitse, kuinka avaisin housuni ja ottaisin kaluni esiin. Se olisi jo kovettunut sinua katsellessani. Vetelisin esinahkaani muutaman kerran edestakaisin, sitten ottaisin sinua hiuksista kiinni ja työntäisin munani suuhusi. Ensin vain vähän matkaa, että saisit sen kunnolla kostutettua syljelläsi. Sitten tiukentaisin otettani hiuksistasi ja työntäisin sen hitaasti niin syvälle kuin mahdollista. Rupeaisit vähän kakomaan, mutta en päästäisi sinua vielä vetäytymään kauemmaksi. Huuliesi välistä purskahtaisi sylkeä, joka valuisi kiihottavana vanana rinnoillesi. Vetäisin munan ulos suustasi hetkeksi, jotta saisit henkeä, ja sitten työntäisin sen takaisin, useita kertoja peräkkäin. Sitten, kun tuntuisi siltä, että olet tehnyt tarpeeksi töitä palkintosi eteen, siirtäisin sinut takaisin sängylle ja kiinnittäisin kätesi taas sängynpäätyyn.

Pujottaisin penikseni päälle seuraavaksi värisevän penisrenkaan. Sait sellaisen kalenteristasi, muistatko? Rengas tekisi peniksestä kivenkovan, vaikka se lienisi sitä muutenkin suihinottosi jälkeen. Haluaisin sen täyttävän sinut läpikotaisin. Tulisin päällesi, levittäisin jalkojasi ja työntyisin varovasti sisälle. Työntäisit lantiotasi minua vasten, janoten minua syvemmälle. Aloittaisin hitaat, kiusaavat työnnöt, jotka saisivat sinut huokaamaan nautinnosta. Sitten napsauttaisin renkaan värinän päälle ja liikuttelisin itseäni syvällä niin, että rengas osuisi klitorikseesi. Tuskin menisi kauaa, kun jo tulisit.

Orgasmisi jälkeen ottaisin renkaan pois, ja kiihdyttäisin tahtia. Nostaisin silmäsiteen pois kasvoiltasi, jotta voisin katsoa sinua silmiin, kun tulen. Poskesi olisivat punehtuneet. Orgasmin hetkellä ottaisin toisella kädellä kasvoistasi kiinni, toisella vetäisin sinua lantiosta itseeni päin. Ruiskuttaisin lastini syvälle sun sisään. Sitten avaisin solmut ja päästäisin kätesi vapaiksi.

Niin mä tekisin, jos olisin sun kanssa siellä.”

Niin, tuota. Tuntematon mies oli juuri lähettänyt minulle yksityiskohtaisen kuvauksen siitä, miten harrastaisi seksiä kanssani, ja minua hieman hävetti myöntää, etten ollut eläissäni ollut yhtä kiihottunut. En tiennyt yhtään kuka mies oli, mutta hän näytti osaavan lukea ajatuksiani, niin hyvin kuvaus osui fantasioideni kanssa yksiin. Otin viestistä screenshotin, palaisin sen pariin vielä uudestaan illalla. Samalla vilkaisin vielä kerran kuvaa, mutta tällä kertaa huomio kiinnittyi kyljen tatuointiin. Se ei ollut aivan tavanomainen, mutta olin varma, että oli nähnyt sellaisen joskus aiemminkin. Sitten tajusin. Tiesin, kuka mies oli.

Ei kommentteja: