keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Eroottinen novelli: Onkos täällä kilttejä lapsia?

Neliosainen novellisarja päättyy tähän. Lue myös aiemmin ilmestyneet osat:


Onkos täällä kilttejä lapsia?


Joulunviettoon kuuluu perinteisesti ruokaa, rentoutumista ja joulurauhan julistusta. Oma joulukuuni oli ollut kaikkea muuta kuin perinteinen, eikä aattokaan tuonut siihen muutosta.

Sen jälkeen, kun harrastin joulukalenterimiehen kanssa seksiä ensimmäistä kertaa, oli elämäni puhjennut kukkaan kuin jouluinen hyasintti. Seksileikit eivät todellakaan olleet jääneet yhteen kertaan, vaan olimme yhdessä availleet joulukalenterini luukkuja ja kokeilleet lähes jokaista sieltä paljastunutta lelua. Yksi suosikeistani oli kaunis nahkahapsuinen piiska, jonka käsiteltäväksi olin päässyt jo useampaan kertaan. Kerran olimme myös vaihtaneet osia niin, että mies pääsi piiskattavaksi ja minä sain ohjakset käsiini. Olin laittanut miehen polvilleen lattialle ja läiskinyt piiskalla pitkin hänen ylävartaloaan ja reisiään. Kokemus oli ollut jännittävä kummallekin, mutta nautin silti enemmän alistettuna olemisesta. Toisaalta olin vielä hyvin alussa seksuaalisuuteni tutkimisen kanssa, mutta ainakin nyt tiesin, että siitä löytyi monenlaisia puolia.

Jouluaattoaamuna heräsimme vierekkäin sängystäni piiskanjäljet vartaloa peittäen ja hymy huulilla. Hetken aikaa toisissamme kiehnättyämme nousimme ylös, mies meni keittämään kahvia ja minä suunnistin avaamaan joulukalenterin viimeistä luukkua. Suuri luukku oli kiehtonut minua pitkään, ja odotin jännittyneenä sen sisältöä. Painoin sormillani varovasti luukun auki ja vedin sisällön ulos. Sitten tuijotin sitä hetken aikaa hämmästyneenä. Kädessäni oli musta puikulamainen esine, jotain hieman auton avainta muistuttavaa sekä USB-johto.

Mies tuli keittiöstä luokseni kahvikuppi kädessään. Näytin löytämiäni esineitä hänelle, ja pyysin häntä selittämään mistä on kyse. Hän käänteli esineitä hetken kädessään, työnsi sitten USB-piuhan toisen pään mustan puikulan sisään ja toisen tietokoneeseeni. Puikulaan syttyi vilkkuva valo. ”Tää on ladattava vibraattori”, mies sanoi, ja jatkoi virnistellen: ”Ja jos en ihan väärässä ole, tuo pienempi on sen kaukosäädin.”

Ei ole totta, kauko-ohjattava vibraattori? En ollut tajunnut sellaisia olevan olemassakaan. Enkä ollut oikeastaan ihan varma, mikä sellaisen pointti oli. Oliko tarkoitus siis, että joku toinen voisi kaukosäätimen avulla laittaa vibran päälle ja pois silloin kun haluaa? Voisiko sitä käyttää vaikka julkisella paikalla. Koko ajatuskin alkoi punastuttaa. Omassa makuuhuoneessani uskalsin jo rietastella, mutta en halunnut koko maailman näkevän orgasmejani. Päätin kuitenkin hylätä ennakkoluuloni hetkeksi, kun näin miehen ilmeen hänen tutkiessaan kaukosäädintä. Häntä lelu selvästi kiinnosti, joten hänen mielikseen voisin sitä ainakin kerran kokeilla.

Kahvit juotuamme otin vibran pois latauksesta ja painoin sen päälle. Se tärisi mukavasti. Sitten mies otti kaukosäätimen käteensä, ja painoi virran pois. Ilmeisesti kaikki toimi niin kuin pitikin. Sivelin vibraa liukkarilla, ja sujautin sen sisääni. Mies painoi jälleen kaukosäätimen nappulaa, ja vibra alkoi surista sisälläni. Nappia painamalla mies vaihteli värinän voimakkuutta, ja selvästi nautti sen tuomasta vallantunteesta. Päätimme kokeilla, kuinka pitkän etäisyyden takaa kaukosäädin toimisi. Mies jäi makuuhuoneeseen, ja peruutin sieltä hitaasti kohti keittiötä ja olohuonetta. Pystyin helposti kävelemään asuntoni melkein päästä päähän, ja silti kaukosäädin toimi ilman ongelmia.

Aloin jo tuntea orgasmin värähdyksiä sisälläni, kun yhtäkkiä puhelimeni soi. Se oli poikaystäväni. Hitto vie, hän oli varmaan tulossa hakemaan minua joulunviettoon. Olimme sopineet joulusta jo kauan ennen riitaamme, joten olin jotenkin ajatellut, etteivät suunnitelmamme olisi enää voimassa. Ilmeisesti hän oli kuitenkin eri mieltä. Puhelin lakkasi soimasta, ja heti perään tuli viesti. ”Odotan sua tässä alaovella autossa. Tuu nopeesti.”Tulemiset saivat nyt sillä kertaa jäädä. Puin pikavauhtia vaatteet päälle, harjasin hiukseni jonkinlaiseen järjestykseen ja nappasin kylpyhuoneesta meikkipussini. Selitin miehelle nopeasti tilanteen, suukotin häntä poskelle ja juoksin takki auki rappukäytävään. Vasta alaovella tajusin, että vibraattori oli unohtunut sisääni.

Saavuimme kiusallisessa hiljaisuudessa vietetyn automatkan jälkeen poikaystäväni vanhempien luo, jonne meidät oli kutsuttu joulunviettoon. Luvassa olisi perinteinen perhejoulu, sillä mukana olisivat myös poikaystäväni sisarukset lapsineen. Olimme keskustelleet autossa tilanteestamme sen verran, että päätimme paneutua sen selvittämiseen vasta joulun jälkeen, mikä tarkoittaisi sitä, että tulevan päivän ajan joutuisimme esittämään onnellista paria. Näyttelijänlahjani eivät olleet kummoiset, mutta toisaalta olin onnistunut pitämään naamani peruslukemilla koko automatkan ajan, vaikka tunsinkin vibraattorikuulan pillussani selvästi. Eteiseen astuessamme ajattelin vain, että tilaisuuden tullen syöksyisin vessaan poistamaan vekottimen, mutta ehdin tuskin saada takin pois päältäni, kun käteeni jo tyrkättiin kuohuviinilasi ja minut vedettiin vastusteluistani huolimatta ruokasaliin sukulaisten keskelle. Kaikki halusivat tervehtiä ja vaihtaa kuulumisia, ja jokainen yritykseni livahtaa vessaan keskeytyi jostain takavasemmalta hyökänneisiin hyvän joulun toivottajiin. Alistuisin siis kohtalooni, ja siirryin joulupöytään vibra yhä pillussani.

Ruokailun jälkeenkään en saanut tilaisuutta hankkiutua eroon epämukavasta tilanteestani, sillä meidät istutettiin olohuoneeseen ja ilmoitettiin, että joulupukki tulisi minä hetkenä hyvänsä. Mihin siinä meitä lapsettomia tarvittiin, sitä en ymmärtänyt, mutta siinä minä istuin nojatuolissa poikaystäväni viisivuotias siskontyttö sylissäni ja rukoilin, että päivä olisi jo ohi. Lahjojen jaon jälkeen olisi luvassa vielä jälkiruoka, ja sitten pääsisimme kotiin. Tuijottelin hajamielisenä kimmeltävää joulukuusta ja mietin, miten kertoisin kalenterimiehestä poikaystävälleni. ”Mitä sä mietit”, kysyi sylissäni istuva viisivuotias, ja havahdutti minut ajatuksistani. ”En mitään, joulupukkia vaan”, vastasin.

Hetken päästä kuulimme, kun ovikello soi, ja eteisestä kuului askelten ääniä. Sitten ovensuuhun ilmestyi punapukuinen hahmo, joka huudahti: ”Onkos täällä kilttejä lapsia?” Ääni oli kumman tuttu, ja katsahdin pukkia tarkemmin. Punaisen puvun ja muhkean parran alta oli vaikeaa erottaa kasvonpiirteitä, mutta kun katseemme kohtasivat, tunnistin tutut vihertävänharmaat silmät. Joulupukki oli minun kalenterimieheni.

Pukki iski minulle silmää ja istuutui sitten sohvalle. Sitten yhtäkkiä tunsin, kun vibraattori alkoi väristä sisälläni. Voi helvetti, mies oli näköjään ottanut kaukosäätimen lähtiessään mukaan! Puristin jalkojani yhteen ja toivoin, että se vaimentaisi tärinästä kuuluvaa ääntä. Puristus kuitenkin sai värinän tuntumaan entistä enemmän, ja huomasin alkavani tahtomattani kiihottua. Katsoin pukkia murhaavasti yrittäen viestittää, että tahdoin värinän loppuvan. Pukki iski jälleen silmää ja samassa värinä voimistui. Mies näköjään nautti tilanteesta täysin siemauksin. Itselläni ei kuitenkaan ollut yhtään hauskaa, vaikka housuissani alkoikin olla kuumat paikat.

”Sinä siellä, tulepas tänne auttamaan pukkia”, mies sanoi, ja viittoi minua luokseen. Nousin paikaltani ja istuuduin pukin viereen sohvalle. ”Noh, ollaankos sitä oltu tänä vuonna kilttejä?”, pukki kysyi, ja muhkean parran takana näin tyytyväisenä virnistävän suun. ”J-joo”, sanoin ääni hieman vapisten, sillä pilluni tärinä tuntui tarttuneen jo koko kehooni. ”Niinkö?”, pukki kysyi hämmästyen, ja yhtäkkiä värinä voimistui taas. Minun oli jo todella hankalaa pysytellä tyynenä. ”Mietipä uudelleen”, pukki kehotti seuraavaksi. Täh, halusiko mies, että tunnustaisin tuhmuuteni tässä kaikkien poikaystäväni sukulaisten edessä? ”No, kai sitä olisi voinut olla kiltimpikin”, sanoin seuraavaksi. Värinä voimistui. ”Nyt pukki ei kyllä usko. Taitaa olla niin, että oletkin ollut viime aikoina hieman tuhma, eikö niin?”, pukki sanoi. Samassa tunsin orgasmin tulevan. Yritin pysyä paikallani, mutta kehoni nytkähteli väkisinkin, kun vibran värinä täytti pilluni nautinnon aalloilla. ”Sano, että olet ollut tuhma tyttö”, pukki sanoi painokkaasti. ”O-olen ollut t-tuhma tyttö”, änkytin katkonaisesti hengittäen. Poikaystäväni sukulaiset toljottivat suu auki esitystämme, ja poikaystäväni ilme oli epäuskoisen järkyttynyt. Minua ei ollut eläissäni hävettänyt niin paljon, mutta samaan aikaan tunsin, kuinka häpeä vain lisäsi nautintoani.


”Suokaa anteeksi”, mutisin ja pyyhälsin vessaan, jossa vedin kiimanesteistäni läpimäräksi kastuneen vibraattorikuulan ulos ja sammutin sen. Sitten istuin pöntölle ja painoin pään käsiini. En tiennyt, miten kehtaisin katsoa ketään olohuoneessa olijoista enää silmiin, ja miten selittäisin tapahtuneen poikaystävälleni. Olin vihainen joulukalenterimiehelle, joka oli niin törkeästi nolannut minut, ja samalla itselleni, kun olin nauttinut siitä. Tuijotin seinälaattoja ja mietin pakosuunnitelmaa: pääsisinkö livahtamaan huomaamatta ovesta ulos, vai pitäisikö minun kiivetä vessan ikkunasta. Pohdintani kuitenkin keskeytyi, kun ovelle koputettiin.

”Tule ulos. Jutellaan”, kuului poikaystäväni vaimea ääni. Henkäisin syvään. Kai minun pitäisi olla aikuinen ja kohdata häpeäni pystypäin. Astuin ulos ja seurasin poikaystävääni pää painuksissa tyhjään makuuhuoneeseen. Sängyllä istui partansa ja lakkinsa riisunut joulupukki. Hän hymyili minulle anteeksipyytävästi.

”No niin, teillä kahdella taitaa olla jotain kerrottavaa”, poikaystäväni sanoi. Katsoin kalenterimiestä silmiin ja hän nyökkäsi rohkaisevasti. Istuin hänen vierelleen sängylle ja vedin jälleen syvään henkeä. Tästä tulisi pitkä keskustelu.

Ei kommentteja: