perjantai 15. kesäkuuta 2018

Miksi blogini aiheuttaa seksuaalisia suorituspaineita?

Äkkiseltään voisi kuvitella, että olisin tämän blogin ansiosta miesten silmissä houkutteleva sänkykumppani. Vaan vielä mitä, kuulin hiljattain että aiheutan jutuillani joillekin miehille niin kovat suorituspaineet, ettei heitä kiinnosta ryhtyä kanssani yhtään mihinkään. Kun olen kuulemma joku seksin ylijumalatar, niin miten minua nyt voisi kukaan tavallinen mies miellyttää. Okei, myönnetään, en ole seksijuttujen suhteen ihan aloittelija, ja toivon kyllä kumppaneiltanikin jonkinlaista kokemusta aiheeseen liittyen, mutta en ole mikään myyttinen jumalolento jonka tyydyttämiseksi tarvitaan maagisia voimia. Oikaistaan nyt siis pari väärinkäsitystä, jotten karkottaisi blogillani potentiaalisia miehiä pois. Sitähän en näin vastikään sinkkuuntuneena missään nimessä toivo!

Ehkä yksi syy näille miesten suorituspaineille voisi olla se, että olen kertonut täällä blogissa aika paljon negatiivisia seksikokemuksiani ja jakanut neuvoja siitä, miten ei kannata toimia. Kai siitä voi tulla sellainen fiilis, että tuolle ei kelpaa yhtään mikään, kun seksikumppaneista on aina vain huonoa sanottavaa. Se ei pidä paikkaansa: hyvät kokemukset ovat varsin aliedustettuina täällä, koska huonot ovat yksinkertaisesti viihdyttävämpiä. En myöskään halua koskaan kirjoittaa mitään kovin yksityiskohtaista kenestäkään kenen kanssa olen kyseisellä hetkellä suhteessa, joten täältä tosiaankin puuttuu raportit muun muassa puolentoista vuoden loistavasta parisuhdeseksistä. Minua on siis todellakin mahdollista miellyttää ja siinä ovat onnistuneet monet monituiset miehet, joista yksikään ei tietääkseni ole omannut yliluonnollisia kykyjä tai taikavoimia. En siis vaadi sellaisia kumppaneiltani tulevaisuudessakaan, mutta jos nyt haluaa jotenkin valmistautua koitokseen, voi lukaista läpi vaikka nämä yleispätevät ohjeet pillun käsittelyyn.

girl on a bed underwear
Sain palautetta, että pitäisi laittaa useammin tällaisia kuvia blogiin, ovat kuulemma piristäviä. Tässä nyt sitten piristystä päivään kaikille.

Varmasti myös se, että olen saanut ammatillista koulutustakin aiheeseen liittyen eli hankkinut seksuaalineuvojan pätevyyden, voi saada jotkut pitämään minua jotenkin ylivertaisena asiantuntijana seksiasioissa. Ihan kuin olisin joku professori, joka antaa seksin jälkeen numeroarvosanan sen perusteella menikö homma ohjekirjan mukaan vai ei. En kiistä, etteikö neuvojakoulutus olisi antanut hirvittävän paljon myös omaan seksielämääni, mutta se muutti pelkästään ajatuksiani ja asenteitani, ei fyysisiä seksitaitojani. Emme me opetelleet mitään oikeaoppista suihinottotekniikkaa tai muutenkaan mitään seksin harrastamiseen liittyviä temppuja, ei sellainen osaaminen kuulu neuvojan työhön mitenkään. Eikä mitään "oikeata" tapaa harrastaa seksiä ole edes olemassa, vaan isoin anti neuvojakoulutuksesta olikin ehkä se seksin ja seksuaalisuuden monimuotoisuuden ymmärtäminen ja hyväksyminen. Pikemminkin olen siis seksikumppanina neuvojakoulutuksen ansiosta sallivampi, ymmärtävämpi ja hyväksyvämpi, minkä luulisi olevan pelkästään hyvä asia kenen tahansa mielestä. ''

Mahdollisesti myös se, että ylipäätään kirjoitan tällaisesta aiheesta ja tuon vahvasti myös omaa seksuaalisuuttani esille, saattaa olla joidenkin mielestä pelottavaa. Täällä blogissa annan itsestäni tietynlaisen kuvan ja tavallaan jopa myyn itseäni ja blogiani seksillä, mutta se on vain rooli, somepersoona, ja erilainen kuin todellinen minä. Todellinen minä tekee paljon muutakin kuin tätä blogia ja miettii paljon muitakin asioita kuin seksiä. Toki olen tosi kiinnostunut näistä asioista ja tykkään puhua seksistä avoimesti myös oikeassa elämässä. Odotan kumppaneiltanikin jonkinasteista kiinnostusta seksiä kohtaan, muutakin kuin "pillua ois kiva saada"-tyyppistä vaan pitää olla oikeasti edes vähän kiinnostunut oman seksuaalisuuden tutkimisesta ja ihmettelemisestä. Jos sitä kiinnostusta ei löydy, niin sitten on vaan hyväkin jos aiheutan jutuillani niin kovat paineet ettei seksitilannetta pääse edes syntymään. En jaksa tuhlata aikaani sellaisiin miehiin.

girl on a bed underwear

Moni ei uskoisi, mutta olen usein ekoilla seksikerroilla uuden ihmisen kanssa vähän ujo ja jännittynyt. Varsinkin nyt eron jälkeen seksi uuden ihmisen kanssa tuntuu ekstrajännittävältä, kun ehdin tottua olemaan yhden ja saman ihmisen kanssa niin kauan. Tätä tilannetta ei siis mitenkään merkittävästi helpota se, jos kumppanillani on blogini takia hirveät suorituspaineet. Eikä muuten helpota sekään, että itsellenikin tulee melkoiset paineet kun minulta odotetaan yliluonnollisen upeaa jumalatarseksiä, enkä sellaista pysty varsinkaan jännittyneenä tarjoamaan. Että tosi lupaavalta vaikuttaa tämä skenaario, kaksi tyyppiä hirveät paineet niskassa, varmasti upea kokemus tulossa.

Olen sivunnut tätä aihetta aikaisemminkin tässä postauksessa, jossa ilmaisin hämmästykseni siitä että minun väitettiin tekevän tätä blogia pelkästään miesten houkuttelemisen takia. Tosi hyvin toimii, jos kerta aiheutan heille vain paineita. Yleissivistävää ja toivottavasti niitä paineita höllentävää luettavaa tarjoavat tämä teksti, jossa kerron millaista on minun mielestäni hyvä ja huono seksi, sekä tämä, jossa pohdin sitä miten miehet yleensä suhtautuvat heitä kokeneempaan naiseen.

Ei kommentteja: