tiistai 7. elokuuta 2018

Eroottinen tarina: #PANTYJOB

Lue tarinan ensimmäinen osa Mökkiyö täältä.#PANTYJOB


Kohtaamisestamme mökillä on kulunut noin kaksi kuukautta. Sen jälkeen olen jännityksellä odottanut, mitä siitä seuraa. Ei seurannut mitään, ei yhtikäs mitään. Ei selityksiä, ei vihjailuja. Emme ole edes nähneet sen jälkeen. Hymyilet Facebookin profiilikuvassasi edelleen tavalliseen tapaan, mutta hymyilevältä kuvalta ei tipu minulle muuta kuin satunnaisia tykkäyksiä päivityksiini.

Olen niin turhautunut, että voisin potkia jotain rikki. Tiedän kyllä olevani täysi idiootti, sinähän olet naimisissa serkkuni kanssa! Mutta sinä yönä ilmassa leijui ikään kuin jokin lupaus jostain… Ehkä kuvittelin senkin. Ehkä kuvittelin koko asian. Ehkä sinä olit niin humalassa ja kadut nyt kaikkea.

Huokaisen, ja siivoan eteisestä kengät lipastoon pois näkyviltä. Tänään on lauantai. Kesä alkaa väistyä ja puut pudottelevat kellertäviä lehtiään, vaikka ilma on vielä lämmin. Naapuri leikkaa nurmikkoa, bensan ja vastaleikatun nurmikon haju leijailee avonaisesta ikkunasta sisään.

Ovikello soi, ja ystäväni tulee sovitusti hakemaan minua salille. Heitän kassin olan yli, nappaan avaimet taskuun ja lähdemme. Menemme hänen autollaan, omani on korjaamolla. Matkalla hän selittää 2-vuotiaan lapsensa edesottamuksista, joita kuuntelen puolella korvalla ja vastaan hymähdyksellä. Todellisuudessa mietin jotain ihan muuta.

Saavun kotiin, ja painelen suihkuun. Unohdin ottaa salille pyyhkeen mukaan, joten en voinut peseytyä siellä. Kuivaan itseni söpöön pinkkiin pyyhkeeseen ja heitän jalkaani pikkarit ja topin. Päivä on sen verran kuuma, etten halua hiostavia rintsikoita tai edes shortseja. Sitä paitsi, odotettavissa on vain koti-ilta leffan parissa.

Kello on kahdeksan illalla, ja tarkistan Facebookin. Sinä hymyilet edelleen kuvassasi, ja paljon mitään muuta ihmeellistä siellä ei ole tapahtunut muutaman tunnin aikana. Suljen somen ja laitan leffan Netflixistä pyörimään. Haen vielä viereeni pussillisen juustosuikeroita ja alan nauttia illasta.

Elokuva on päässyt hyvään alkuun, kun yhtäkkiä ovikello pirahtaa. Laitan leffan pauselle, ja etsin äkkiä jostain housut jalkaani. Menen ovelle valmiina käännyttämään mahdollisen ovelta ovelle-myyjän tiehensä sopottamalla hänelle ruotsin kieltä.

Ällistyn. Sinä seisot edessäni totisena. Et sano edes hei. Kävelet vain suoraan ovesta sisään, painat minut seinää vasten ja suutelet. Suljen silmäni ja vastaan suudelmaan. Alavatsassa tuntuu taas tuttu kouraisu ja tajuan, että nyt sitä mennään. Potkit kengät jalasta pitkin eteistä, kun lähden ohjaamaan meitä kohti makuuhuonetta. Televisioruudulla Samuel L. Jacksonin kasvot ovat jääneet hurjaan irvistykseen.

Työnnän sinut selällesi sängylle ja kiipeän päälle. Nyt jo hymyilet, ja minä hymyilen takaisin. Suutelemme jälleen, ja vien toisen käteni haaroihisi. Olet kova. Nousen istumaan päälläsi, ja alan avata farkkujesi nappeja. Vedän farkut nilkkoihin, ja hyväilen hetken miehuuttasi boksereiden päältä. Nousen pois, ja riisun omat housuni, mutta jätän pikkuhousut jalkaan. Heitän vielä topinkin lattialle.

Tulen uudestaan päällesi ja vedän bokserit alas farkkujen kaveriksi. Sitten autan sinua pääsemään eroon paidasta. Kätesi hamuavat paljaita rintojani, saat nännini kovettumaan. Sujautan kalusi pikkuhousuihini, näytät hetken yllättyneeltä, mutta sitten virnistät leveästi. Katson silmiisi samalla, kun alan liikuttaa itseäni kyrpääsi vasten. Suljet silmäsi ja huuliltasi purkautuu raskas huokaus.

Kännykkäsi putoaa farkkujen taskusta sängylle. Se vilkuttaa valoa saapuneesta puhelusta. Puhelimesi on äänettömällä. Kurotan suutelemaan sinua, ja tartut lanteisiini kiinni. Hyväilet käsilläsi peppuani ja selkää, ja ohjaat itsesi sisääni. Nousen istumaan ja korjaan hieman hankaavaa pikkuhousun reunaa. Huomaan, että kännykkäsi vilkuttaa jälleen, kun vaimosi soittaa. Pudotan koko laitteen sängyn vieressä olevalle karvamatolle. Kuuluu vaimea kolahdus ja hymyilen. Kierähdät päälleni ja katsot silmiini taas ihan totisena. Nojaat otsaasi omaani, nenämme koskettavat toisiaan. Teräsketju kutittaa kaulaani. Yhtäkkiä virnistät ja kuiskaat, että tulet pian. Käsken sinut selällesi, ja kiipeän päälle. Piilotan kalusi taas pikkareihini, ja kädellä avittaen laukeat niihin. Sperma tuntuu viileältä ja tahmealta kuumaa ihoani vasten. Suukotan poskeasi, ja nappaan puhtaat alushousut mukaan samalla kun hipsin pesulle.

Ohjaan suihkun kohti turvonnutta alapäätäni, ja saan itsekin. Ei minua harmita, vaikka kaikki oli ohi niin nopeasti. Mieluummin näin, kuin pitkään kestävä jyskytys, jonka aikana alan miettiä seuraavan päivän työvaatteita.

Tullessani suihkusta, huomaan että olet jo pukeutunut. Seisot olohuoneessa vähän eksyneen näköisenä vaivaantunut hymy huulilla. Jään seisomaan kauemmas. Tiedän jo mitä on tulossa: Selitys, että ei olisi pitänyt koskaan tapahtua mitä nyt tapahtui.

Mutta sen sijaan sanotkin, että hyvä leffa menossa, katsotaanko yhdessä loppuun? Tuumin että mikäs siinä, ja asetumme vierekkäin sohvalle. Tarjoan juustonaksuja. Soitat vaimollesi, ja sanot että leffa loppuu kohta ja tulet sitten kotiin. Tajuan, että vaimosi luulee sinun olevan jonkun kaverin luona. Olen otettu, sinä tulit sen sijaan minun luokseni. Nojaan pääni kainaloosi ja katsomme leffan loppuun.


Kiitos tarinasta (ja kuvasta) Hirsitalon emäntä-blogin Merjalle. Seuraava tarina tuleekin sitten olemaan ihan omaa käsialaani! ;)

Ei kommentteja: